Elinvoimainen yhteisö tarvitsee älykkään, turvallisen ja toimivan ympäristön. Sellaisen, jossa yhteisö ja ympäristö elävät tasapainossa. Ympäristöjä, joissa on hyvä elää ja työskennellä.

Infrasuunnittelu Oy tarjoaa ympäristö- ja yhdyskuntarakentamisen valvonta-, suunnittelu- ja mittauspalvelut sekä rakennuskonsultointipalvelut kaivos- ja teollisuusympäristöihin, kaupunkeihin ja kuntiin sekä maarakennus- ja rakennusyrityksien tarpeisiin.

Toimimme valvojina, projektinjohtajina ja rakennuttajakonsultteina erilaisissa rakentamisen kohteissa. Teemme kattavat tie-, katu- ja aluesuunnitelmat (TKA) ja tuotamme monipuoliset mittausaineistot maa- ja rakennusmittausmenetelmin sekä lennokkikartoituksin. Hyödynnämme ilmakuvaustekniikkaa myös muiden toimintaympäristöjen suunnittelu- ja valvontaprosesseissa.

Tunnemme teollisuuden ja kaivosalueiden toimintaympäristöt ja haluamme edistää asiakasyritystemme työ- ja ympäristöturvallisuutta. Työturvallisuustuote VIRTUGO on ratkaisumme työympäristöjen turvallisuuden parantamiseen, turvallisemman työkulttuurin omaksumiseen.