INFRASUUNNITTELU ON IHMISEN KOKOINEN SUUNNITTELUTOIMISTO  turvallisen ja toimivan ympäristön ASIALLA.

Infrasuunnittelu Oy on ympäristö- ja yhdyskuntateknisiä suunnittelu-, mittaus-, valvonta- sekä rakennuttamisen asiantuntijapalveluita valtakunnallisesti tuottava perheyritys. Asiakkaitamme ovat mm. kaupungit ja kunnat, teollisuus,  maanrakennusalan yritykset sekä viranomaiset.

Toteutamme kattavat tie-, katu- ja aluesuunnitelmat ja tuotamme monipuoliset mittausaineistot maa- ja rakennusmittausmenetelmin sekä lennokkikartoituksin. Toimimme myös asiakkaidemme edunvalvojina infrahankkeissa tuottamalla heille hanke- ja kustannussuunnittelua sekä ympäristökonsultointia.

Tunnemme kaivokset ja muun teollisuuden toimintaympäristöt ja haluamme edistää asiakasyritystemme työ- ja ympäristöturvallisuutta.

Elinvoimaminen yhteisö - olipa se julkinen, teollinen tai yksityinen - tarvitsee älykkään, turvallisen ja toimivan ympäristön, jossa yhteisö ja ympäristö elävät tasapainossa. Sellaisia me Infrasuunnittelussa toteutamme!

Infrasuunnittelu Oy:ssä noudatetaan ISO-9001 ja ISO-14001 standardien mukaan luotua laatujärjestelmää, jonka on sertifioinut Rakentamisen laatu ry RALA.

Infrasuunnittelu Oy on listattu Tilaajavastuu.fi -tietopalveluun www.vastuugroup.fi

Rala
luottetava