Tiimin uudet työntekijät

2.5.2022

Infrasuunnittelu Oy:n Joensuun toimipisteessä on aloittanut 1.5.22 suunnittelun projekti-insinöörinä kontiolahtelainen Arttu Huttunen, 29. Artulle on ehtinyt kertynyt rautaista kenttäkokemusta rakennusteollisuuden työjohdosta ja projektoinnista, joten hänen tehtäväkenttäänsä sisältyy meillä yhdyskuntatekniikan suunnittelun lisäksi erilaisia rakennuttamis- ja valvontatehtäviä.

Kajaanilainen Jenni Kuronen, 30, on aloittanut yrityksessämme 1.5.22 suunnittelun projekti-insinöörinä. Jennillä on aiempaa kokemusta mm. maanrakennustyömailta ja laatuinsinöörinä toimimisesta. Hänen tehtävänsä tulevat painottumaan yhdyskuntatekniikka- ja ympäristösuunnitteluun sekä ympäristölaadun valvontaan. Jenni sijoittuu yrityksemme Kajaanin toimipisteeseen.

Miko Rantala, 30, Seinäjoelta on aloittanut 25.4.22 insinööriharjoittelijana Infrasuunnittelun Seinäjoen toimistolla. Mikon aiempi tausta suurien talonrakennuskohteiden työnjohdosta ja toteutuksen suunnittelusta. Miko tulee työskentelemään avustavana suunnittelijana teollisuusprojekteissa.

Tervetuloa Infrasuunnittelun tiimiin, Arttu, Jenni ja Miko!