TULE MEILLE PROJEKTIPÄÄLLIKÖKSI – TYÖNOHJAAJAKSI KATU-VESIHUOLTOHANKKEISIIN!

27.6.2022

Infrasuunnittelu Oy:ssä olisi hieno mahdollisuus kokeneelle katu-vesihuoltosuunnittelijalle, joka etsii uusia urahaasteita, kaipaa lisävastuuta ja saa kicks’ejä osaamisen monistamisesta sekä ratkaisuiden reflektoinnista tiimin muiden suunnittelijoiden sekä asiakkaidemme kanssa. Tai ehkä vain olet aina kokenut pienemmän suunnittelutoimiston enemmän omaksi jutuksesi?

Meillä kivan kokoisessa Infrasuunnittelu Oy:ssä olisi projektipäällikön – työnohjaajan paikka vailla kokenutta infran suunnittelijaa ja viestivää tekijää. Ympäri Suomea olevat katusuunnittelu -toimeksiannot eivät isojen toimistojen tekemiselle häpeä, mutta tekemisen mittakaava on tietenkin maltillisempi. Vetämilläsi projekteilla on konkreettinen elinkaari, jonka osaavana tekijänä pilkot ja aikataulutat projektitiimin jäsenille sen lisäksi, että osallistut itse tekemiseen.

Vilkaise linkistä yhteistyökumppanimme Adeccon hakuteksti ja vinkkaa tutuille, jotka miettivät seuraavia liikkeitä ja suuntia!

https://www.adecco.fi/fi-fi/tyopaikka/projektipaallikko-infrasuunnitteluun-etamahd-kajaani/?ID=00050887

PS. Ethän jää lomasta huolimatta asiaa liian valmiiksi kesähelteellä hautomaan, ettei hakuaika vahingossa ylity (DL 22.7.) ja kisan kärkeen kiilaa joku muu…