Infrasuunnittelu mukana TE-palvelujen IMAGO-valmennuksessa

2.3.2022

Rekrytointi on haastava laji – jopa kasvun pullonkaula – yrityksemme kaltaiselle pienelle toimijalle. Aikaresurssit tai osaaminen eivät omin voimin riitä uusien osaajien ammattitaitoiseen houkutteluun.

Onneksemme kaltaistemme pk-yritysten työnantajamielikuva -ongelmaan on havahduttu työvoimaviranomaisten sekä monien yrityksiä tukevien organisaatioiden suunnalla. Infrasuunnittelu on mm. lähdössä mukaan kevään aikana käynnistyvään TE-palvelujen valtakunnalliseen IMAGO-valmennukseen.

Työnantajabrändin kirkastaminen ja rekry-osaamisen kehittäminen on meille hyvinkin ajankohtaista – meillä on tulossa lähiaikoina tarjolle useita mielenkiintoisia pestejä kuntasektorin katu-, tie- ja vesihuoltohankkeiden suunnittelun parissa. Loputtomiin ei voi kitkutella rajallisella omalla tekijäporukalla, kun tekemistä olisi useammallekin osaajalle.

IMAGO-valmennusten lanseeraussivulla vähän lisää meistäkin: https://toimistot.te-palvelut.fi/-/osaajiin-kiinni-ty%C3%B6nantajabr%C3%A4nd%C3%A4yksen-avulla?redirect=%2Fpirkanmaa%2Fajankohtaista