TULE YHDYSKUNTATEKNIIKAN SUUNNITTELIJAKSI INFRASUUNNITTELUUN!

4.1.2023

Etsimme Adecco Finlandin avulla tiimiimme YHDYSKUNTATEKNIIKAN SUUNNITTELIJAA vastaamaan vahvassa kasvussa olevan pk-yrityksemme kasvaneisiin suunnittelutarpeisiin kunta- ja teollisuussektoreilla.

YHDYSKUNTATEKNIIKAN SUUNNITTELIJA,
tule ihmisen kokoiseen yritykseen kunnallistekniikan suunnittelijaksi (yleis-, katu- ja rakennussuunnittelu). Pääset osaksi nuorekasta, kannustavaa ja innovatiivista suunnittelutiimiä. Saat tuen tehtävässä menestymiseen osaavilta kollegoilta ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi sekä rooliasi haluamaasi suuntaan.

Työskentelytyyliltäsi olet aikaansaava ja järjestelmällinen. Nautit tarkkuutta vaativasta selvitys- ja suunnittelutyöstä, mutta ymmärrät myös projektien jouhevan etenemisen, ratkaisukeskeisen työskentelyn, tavoitteiden saavuttamisen ja aikataulujen merkityksen. Arvostamme hyviä ihmissuhdetaitoja, jotka auttavat sinua luovimaan sekä asiakasrajapinnassa että oman tiimin parissa.

Lisätietoja tehtävästä, sen vaatimuksista ja siitä mitä meille sijoittuvalle henkilölle tarjoamme löydät https://www.adecco.fi/tyopaikka/yhdyskuntatekniikan-suunnittelija-kajaani/?ID=00053241