Etsimme insinööriharjoittelijaa Seinäjoelle

21.9.2021

Infrasuunnittelu Oy etsii Seinäjoen toimistolleen suunnitteluharjoittelijaa 1.3. – 31.5.2022 tai sopimuksen mukaan. Onnistunut harjoittelujakso palkitaan kesätyösopimuksella, jonka sisältö, ehdot ja kesto sovitaan harjoittelijan kanssa erikseen.

Infrasuunnittelun Seinäjoen toimistolla keskitytään lähinnä teollisuuden ja kaivospuolen suunnittelutehtäviin. Tehtävät vaihtelevat laajoista monialaisista maanrakentamisen kokonaisuuksista yksittäisiin rakennuspuolen lupahakemuksiin tai pieniin osakohteisiin.

Etsimme hyvällä asenteella ja tekemisen rohkeudella varustettua henkilöä, jolla on kiinnostusta laajojen kokonaisuuksien parissa toimimiseen, tietoteknistä valmiutta työskennellä erilaisten ohjelmistojen kanssa sekä englannin kielen taitoa (ohjelmistojen kieli). Varsinainen aiempi kokemus suunnittelutyön avustavista tehtävistä ei ole vaatimus, joskin se lasketaan hakijalle eduksi.

Tarjoamme valitsemallemme henkilölle aitiopaikan tutustua moniin suunnittelun ohjelmistoihin sekä perspektiiviä eri alan osaajien näkemyksiin osaavassa, perheenomaisessa asiantuntijayrityksessä.

Hakuaika päättyy 15.11.2021 tai sopivan henkilön löytyessä.
Lisätietoja tehtävään liittyen antaa Aleksi Valtanen, p. 050 516 5238 tai aleksi.valtanen(at)infrasuunnittelu.fi Vapaamuotoisen hakemuksen liitteineen voi lähettää kotisivujemme Rekry-sivun kautta.

Mikäli tehtävän hakeminen mietityttää, kenties A-J:n omakohtainen kokemus auttaa päätöksenteossa:

”Kesä meni oikein mukavasti ja nopeasti. Paljon oli uutta opeteltavaa taloon tullessa, mutta opastus toimi ja tässä firmassa kehtaa aina kysyä, jos jokin askarruttaa. Infra sanaa on turha pelätä, sillä projekteja löytyy laidasta laitaan ja kokemus karttuu niiden myötä. En olisi juuri parempaa harjoittelua/kesätyötä voinut keksiä!” – Ari-Jussi Hakala, SeAMK, Tekniikan insinööri- ja rakennusmestarikoulutus (harjoittelussa ja kesätöissä Infrasuunnittelussa v. 2021).