Avoimet tehtävät

29.9.2022
Etsimme 1 - 2 insinööriopiskelijaa harjoittelupesteihin Kajaanin toimistollemme:
SUUNNITTELUINSINÖÖRIHARJOITTELIJA

YMPÄRISTÖINSINÖÖRIHARJOITTELIJA, infra- ja ympäristösuunnitteluhankkeet

MIKSI MEILLE INFRASUUNNITTELUUN?

Hypätessäsi Infrasuunnittelun kelkkaan pääset osaksi ihmisen kokoista, eteenpäin pyrkivää ja hyvässä kasvussa olevaa yritystä sekä sen nuorekasta suunnittelutiimiä. Terävöitämme parhaillaan tekemistämme leanin avulla ja rohkaisemme nuoria suunnittelijoitamme paitsi teknisesti taitaviksi tekijöiksi, myös kokeilemaan omia siipiä ratkaisuja ennakkoluulottomasti etsivinä ammattilaisina.

Toimistomme sijaitsevat fyysisesti Kajaanissa ja Seinäjoella, mutta ajan hengen mukaisesti töitä voit tehdä myös etänä, vaikkapa Joensuun seudulta käsin. Mielenkiintoiset suunnittelutoimeksiantomme ovat ympäri Suomea.

Infrasuunnittelu Oy:ssä työntekijät perehdytetään paitsi tekemiseen, myös yritykseen ja sen tekemisen kulttuuriin. Osaamisen ja kannattavuuden rinnalla myös hyvä ja toimiva työyhteisö merkitsee meille paljon. Haluamme tarjota työntekijöillemme mukavan työyhteisön, kivat puitteet työskentelylle sekä yhteisiä virkistysmahdollisuuksia.

Yllä on jo monta hyvää syytä hakeutua meille ja lähestymällä kuulet lisää. Voit olla yhteydessä joko tiettyyn henkilöhakuun liittyen tai jättämällä avoimen työhakemuksen rekrytointien välissä mieluiten sähköpostilla osoitteeseen hanna.repo(at)infrasuunnittelu.fi