Onnea, Valtteri!

27/5/2022

Kiitämme projekti-insinööri Valtteri Piiraista opinnäytetyö -rutistuksesta ja onnittelemme tiimitoveriamme insinööriksi (amk) valmistumisen johdosta!

KATSE KOHTI OULUA, POHJOISTA TEOLLISUUTTA JA POKAA!

17/5/2022

Kolean keväinen messuviikko on startannut ja väki valumassa Ouluun, jossa järjestetään teollisuuskansan hartaasti odottamat Pohjoinen Teollisuus -messut 18. – 19.5.2022!

Pohjoinen Teollisuus on POTE, mutta mikä ihmeessä on POKA? Hauska nimi kätkee taakseen tärkeää asiaa vihreästä siirtymästä ja yritysten kestävämmän toiminnan edellytyksistä. Osastollamme 620 voi antautua kiehtovaan yrityksenne potentiaalikartoitusta pohjustavaan keskusteluun Insinööritoimisto Gradientti Oy:n ja Infrasuunnittelun edustajien kanssa. Täyttämällä kyselyn voitte myös voittaa yrityksellenne maksuttoman POKA-kartoituksen. Ja POKA:n ohella osastolla tietenkin esillä myös yrityksemme ”perustekemistä” teollisuuden infran parissa.

Pohjoinen Teollisuus ja osasto 620 – täältä tullaan!

Tiimin uudet työntekijät

2/5/2022

Infrasuunnittelu Oy:n Joensuun toimipisteessä on aloittanut 1.5.22 suunnittelun projekti-insinöörinä kontiolahtelainen Arttu Huttunen, 29. Artulle on ehtinyt kertynyt rautaista kenttäkokemusta rakennusteollisuuden työjohdosta ja projektoinnista, joten hänen tehtäväkenttäänsä sisältyy meillä yhdyskuntatekniikan suunnittelun lisäksi erilaisia rakennuttamis- ja valvontatehtäviä.

Kajaanilainen Jenni Kuronen, 30, on aloittanut yrityksessämme 1.5.22 suunnittelun projekti-insinöörinä. Jennillä on aiempaa kokemusta mm. maanrakennustyömailta ja laatuinsinöörinä toimimisesta. Hänen tehtävänsä tulevat painottumaan yhdyskuntatekniikka- ja ympäristösuunnitteluun sekä ympäristölaadun valvontaan. Jenni sijoittuu yrityksemme Kajaanin toimipisteeseen.

Miko Rantala, 30, Seinäjoelta on aloittanut 25.4.22 insinööriharjoittelijana Infrasuunnittelun Seinäjoen toimistolla. Mikon aiempi tausta suurien talonrakennuskohteiden työnjohdosta ja toteutuksen suunnittelusta. Miko tulee työskentelemään avustavana suunnittelijana teollisuusprojekteissa.

Tervetuloa Infrasuunnittelun tiimiin, Arttu, Jenni ja Miko!

Iloista Wappua 2022!

29/4/2022

Perinteikkäät vappusimat on nyt tiimille jaettu – vappuviikonloppu voi alkaa.
Iloista Wappua 2022 koko tiimille sekä kaikille asiakkaille ja sidosryhmille!

Wapputerveisin,
Infrasuunnittelu Oy

Toukokuussa suuntana Pohjoinen Teollisuus22, Oulu 18. – 19.5.22

14/4/2022

Kevät ja Pohjoinen Teollisuus 22 -suurtapahtuma Oulussa 18. – 19.5.2022 lähestyvät! Hartaasti odotettujen teollisuusmessujen kantava teema on Pohjoisen menestyksen tekijät. Miltä kuulostaa esimerkiksi Suomen teollisuuden tulevaisuus, näkökulmat kasvuun ja elinvoimaan, kestävä kehitys, pohjoisen Suomen suurhankkeet, kaivosteollisuus tai kunnossapito?

Hienon ohjelman ja seminaarien ohessa tietenkin varsinaiset messut – ja tilaisuus tavata Infrasuunnittelun porukkaa pitkästä aikaa livenä Oulussa!

Infrasuunnittelu Oy Pohjoisessa Teollisuudessa osastolla 620.

Infrasuunnittelu Oy osastolla 620

TULE MEILLE PROJEKTIPÄÄLLIKÖKSI – TYÖNOHJAAJAKSI KATU-VESIHUOLTOHANKKEISIIN!

27/6/2022

Infrasuunnittelu Oy:ssä olisi hieno mahdollisuus kokeneelle katu-vesihuoltosuunnittelijalle, joka etsii uusia urahaasteita, kaipaa lisävastuuta ja saa kicks’ejä osaamisen monistamisesta sekä ratkaisuiden reflektoinnista tiimin muiden suunnittelijoiden sekä asiakkaidemme kanssa. Tai ehkä vain olet aina kokenut pienemmän suunnittelutoimiston enemmän omaksi jutuksesi?

Meillä kivan kokoisessa Infrasuunnittelu Oy:ssä olisi projektipäällikön – työnohjaajan paikka vailla kokenutta infran suunnittelijaa ja viestivää tekijää. Ympäri Suomea olevat katusuunnittelu -toimeksiannot eivät isojen toimistojen tekemiselle häpeä, mutta tekemisen mittakaava on tietenkin maltillisempi. Vetämilläsi projekteilla on konkreettinen elinkaari, jonka osaavana tekijänä pilkot ja aikataulutat projektitiimin jäsenille sen lisäksi, että osallistut itse tekemiseen.

Vilkaise linkistä yhteistyökumppanimme Adeccon hakuteksti ja vinkkaa tutuille, jotka miettivät seuraavia liikkeitä ja suuntia!

https://www.adecco.fi/fi-fi/tyopaikka/projektipaallikko-infrasuunnitteluun-etamahd-kajaani/?ID=00050887

PS. Ethän jää lomasta huolimatta asiaa liian valmiiksi kesähelteellä hautomaan, ettei hakuaika vahingossa ylity (DL 22.7.) ja kisan kärkeen kiilaa joku muu…