Infrasuunnittelu odottelee isoja puhureita

15/11/2022

Infrasuunnittelu Oy osallistui 14.11.2022 Kajaanissa järjestettyyn Meet the Vendor -tuulivoimaseminaariin. Kajaanin ammattikorkeakoulun Kainuu Wind – uutta liiketoimintaa tuulivoimasta -kehittämishanke vahvistaa kainuulaisten yritysten valmiuksia osallistua tuulivoiman tuomiin liiketoimintamahdollisuuksiin. 

Kongressi- ja kulttuurisali Kaukametsässä järjestettyyn yritystilaisuuteen osallistui 3 tuulivoiman hankekehittäjää, 2 laitetoimittajaa sekä iso nippu paikallisia yrityksiä ja kehittäjiä. Seminaarin virallista osiota, tuulivoimakatsausta, yritysesityksiä, kahdenkeskisiä tapaamisia ja verkostoitumista höysti vilkas keskustelu tekemistä ja kasvua laahaavasta työvoimapulasta.  

Infrasuunnittelun toimitusjohtaja Antti Haataja kertoi tilaisuudessa yrityksemme tuulivoimainfran suunnittelun ja rakennuttamisen asiantuntijapalveluista.  – Mukaanpääsy tuulivoimahankkeiden esiselvitys-, tarjouslaskenta- ja yleissuunnitteluvaiheisiin kiinnostaa, Antti tiivistää yrityksemme toiveen. Varhaisen hankekehitysvaiheen toiminta ja valinnat, ml. aluevaraukset ja hankkeiden hyväksyttävyyden rakentaminen, määrittävät pitkälti millaisten tuulien siivittämänä hankekehitys etenee.

Varmasti koko yritysryhmä allekirjoittaa kanssamme, että Kainuuseen toivotaan isoja hankkeita ja puhureita!

Infrasuunnittelu Oy:n toimitusjohtaja Antti Haataja 14.11.2022 tilaisuudessa.
Kuva: KAMK / Teemu Sirviö.

Infrasuunnittelu mukana Energiamessuilla osastolla E106

24/10/2022

Infrasuunnittelu tukee koululaisten liikenneturvallisuutta ledvaloliiveillä

6/10/2022

Infrasuunnittelu Oy on mukana Pieni kulkija -kampanjassa, jonka avulla turvataan ekaluokkalaisten liikkumista liikenteessä syyspimeillä. Liikenneturvallisuus on luonteva sponsorointikohde kaupunkimme katusuunnitteluun osallistuvalle yrityksellemme, joten ilolla lahjoitimme 20 kappaleen erän led-valaistuja turvaliivejä Kajaanin Seminaarin koulun oppilaille.

Jokainen koululaisen läheltä piti -tilannekin on liikaa. Kivan valoliivin ylleen pukemalla sen saanut koululainen muistaa ehkä myös sen merkityksen koulutien turvana. Toivottavasti liiveistä on iloa ja turvaa Seminaarin koululaisille!

Pienillä teoilla on joskus iso vaikutus 💛

Leanin avulla tehoja tekemiseen

3/10/2022

Jatkuva kehittäminen ei ole Infrasuunnittelu Oy:ssä pelkkää sanahelinää, vaikka aikaresurssit ovatkin kasvun jaloissa välillä hieman hakusessa. Infrasuunnittelun vuoden 2022 sisäisen kehittämisen projektissa keskitymme suunnittelutoimistomme tekemisen tehostamiseen ylätasolla, eli lean’iin.

Intotalo Oy:n Tuomas Mikkonen sparraa yritystämme pitkin syksyä prosessien ja visuaalisen johtamisen kirkastamisessa. Kiitokset niin valmentajallemme kuin myös sparrauksen mahdollistavalle Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen kehittämispalvelulle – konsultointipalveluiden kautta voimme hyödyntää valtakunnantason osaamista yrityksemme kasvun ja kehittymisen tukena sekä saada tarvittavia kierroksia nousukiitoomme!

Lean -valmennuksen kick-off Kajaanin Teknologiakeskuksella elokuun lopulla

TULE MEILLE INSINÖÖRIHARJOITTELUUN

29/9/2022

Infrasuunnittelussa on nyt avoinna kaksi mielenkiintoista harjoittelupestiä vähintään 2. vuoden insinööriopiskelijoille:

SUUNNITTELUINSINÖÖRIHARJOITTELIJA, katu-, tie- ja aluesuunnitteluhankkeet
Pääset harjoittelun aikana näkemään mitä kaikkea infrasuunnittelu terminä pitää sisällään ja millaisia asiakasprojektit käytännössä ovat. Sinulle tarjoutuu myös tilaisuus päästä harjoittelemaan suunnitelmapiirustusten ja -selostusten tekoa ohjattuna. Avustava rooli liittyy pääasiassa yrityksen kuntasektorin toimeksiantojen pariin. Lisää hausta: https://app.tiitus.fi/kamkkaura/jobs/10887600?jobs=10887600

YMPÄRISTÖINSINÖÖRIHARJOITTELIJA, infra- ja ympäristösuunnitteluhankkeet 
Pesti sopii ympäristö- ja/tai kestävän kehityksen kursseja käyneelle insinööriopiskelijalle, joka on kiinnostunut suunnittelun avustavien tehtävien ohessa osallistumaan ympäristöpuolen hankkeisiimme. Tehtävät ovat mm. kenttätöitä ja raportointia, avustamista maa-aines- ja ympäristölupa-asioissa sekä yksinkertaisten suunnitelmapiirustuksen laadintaa. Tehtäväkenttä sivuaa yrityksemme yksityisiä ja teollisuustoimeksiantoja. Lisää hausta: https://app.tiitus.fi/kamkkaura/jobs/10887602?jobs=10887602

Kysy lisätietoja ja laita hakemus tulemaan hanna.repo(at)infrasuunnittelu.fi, niin pääsemme yhdessä peilaamaan ajatuksia ja kenties myös alustamaan tulevaa uratarinaasi osana Infrasuunnittelu Oy:n osaavaa nuorten suunnittelijoiden joukkoa!

Aleksi on mittatiimimme uusi kartoittaja

24/11/2022

Kartoittaja Aleksi Turpeinen, 27, on aloittanut Infrasuunnittelu Oy:n mittatiimissä 1.11.2022. Aleksi siirtyi yritykseemme Oulun kaupungilta, jossa hän ehti työskennellä lähemmäs 4 vuoden ajan.

Kiitos rekrytoinnin yhteistyökumppanillemme Rekrytointipalvelu Sihti Oy:lle osaavan paluumuuttajan löytämisestä avuksemme!